Hopp - Onsdag

Idag blev det lite hoppning på schemat:) Ställde fram en slags caprilli-bana med bla cavaletti på volt, 2 studs på böjt spår, kryss med travbommar samt lite småhinder... Babsan kändes väldigt fin, lite stelare i vänstern som vanligt... Annars väldigt lydig och samlad. Märkligt att hon blir så vild när man höjer..:/ Höjde dock inget idag, var lydnad och försöka mjuka upp som gällde. Och som sagt, kändes riktigt fin!


Tintin fick värma upp på samma som Babsan, försökte att inte kräva så mycket av henne direkt då jag ville hålla henne på så gott humör som möjligt... Redde ut allt riktigt bra faktiskt, och var inte så tjaffsig. Sedan gjorde mamma om lite, bla till en oxer och en kombination med 2 galoppsprång. Provade faktiskt att rida några omhoppningssvängar också, vilket hon gjorde väldigt bra:P Avslutade med att hoppa en bana på ca 1.10-1-20, och hon hoppade kanon! Gjorde några riktigt flotta språng och skötte sig riktigt bra emellan också, var mer pilotgrejer om det fanns nåt att klaga på. Duktiga bästaste hästen!! :)Nu ska jag sova. GnattVackra ponnin<3

Kommentarer
Postat av: Fästmön

du nu börjar de bli lite långt mellan inläggen!!! jag vill veta hur de gick med joern, tävlingen och allt !? CALL me have som GREAT NEWS med ;)

2010-06-21 @ 16:19:11
URL: http://tinkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0