Lördag, trött...

Fortf i Gbg och fick några väldans roliga sms tidigt på dagen om att Tintin hade en väldans tjockt framben.... Mindre roligt. Men kom ganska snabbt fram till att det måste vara lymfangit då Tintin fått sår på bägge framkotorna (samt bakhasorna) av att rulla sig i hagen(!)..... Hästar är skickliga dom. Iaf så bad jag Emma skrubba benet med borste och lactasyd och sedan åkte mamma dit för samma procedur samt släppa i skritten. Mamma ringde sedan upp och gnällde om den otäcka hästen som icke velat gå till skrittmaskin och därför försökt mörda mamma, mamma hade tappat Tintin och hon var inte glad.... Bråkig ponni. Sedan lindande mamma med alsolsprit omslag över natten.



Emma red på draken, hade gått bra förutom att Babsan försökt köra med Emma till en början. Lata kluriga åsna till häst :P Hade iaf gått bra tillslut.



En annan var ute på klippor i havet och solade lite på dagen. Carro och jag bada vattengrotta:P Äckligt sa Patrick. Varför då??:P Zita var riktigt duktig och badade tillslut hon med:P Gick efter att vi "lurat" henne, hon ser nämligen Carro som matte nr 2 och har liiiite svårt med vem hon ska vara hos om Carro och jag är på olika platser..:P




Tintin hade betett sig nåt så här liknande... Hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0