Glömde...

Att tacka Carro !! Dagens (de flesta dagars) hjälpreda=)

Som t ex fotograf, filmare, hinderpersonal, fin vän .. ;)


Puss på daj!Hopp -Torsdag! :)

Ja idag blev det lite skuttande med hästarna:) Började med Tintin. Hon var lite obstinat idag, for lite åt alla håll och kanter... Ganska jobbig med andra ord. Hoppningen löser hon galant men det därimellan... Vi är inte helt samspelta och överens, kan man väl säga. Första språnget på oxern blev väldigt flott och i landningen slog hon nästan på tvärniten för att sedan kasta sig iväg i ett stort jävla bocksprång. Wiplash-effekt och jag hörde själv det mysiga krasandet från min egen nacke... Tack Tintin! Hade lite slött och fantasilöst bara ställt fram 3 hinder att rida runt över, och avslutningen blev att rida små korta banor. Lyckades nästan varje gång riva ett och samma hinder, det som stod från stallet och med kort uppvänding. Var det där med samspelet och lydnaden... Gick väl iaf bra måste man väl säga, tog ett språng på oxern som var ca 1.30 sista vändan :)

Två film snuttar:Sedan var det dags för Babsan. Kändes lite stressat med henne då det såg ut på himmelen att strax bli regn... Klarade oss ifrån det som tur var. Iaf så Hoppade jag bara några språng, kändes lite starkt och lite avmätt. Troligen den dåliga uppvärmningen och de senaste dagarnas ridning enbart på bana som var orsaken till det... (Babsan är inget fan av banan...)

En liten snutt:Imorn ska Aliss vetbesiktas.. Håll tummarna!!


Godnatt

Onsdag med Caroooliiiinaaaa

Ja idag åkte vi ut vid 3tiden, Carro hade en spekis på Aliss och det gick kalas. Håller alla tummar nu att allt går som det ska!


Sen sölade vi oss satan, eller vad vi nu gjorde för klockan var typ halv 10 när vi väl hoppade upp på varsin av mina pållar, Carro på Babsan och jag på Tintin. Jag kände mig allmänt seg och trälig liksom hästen så vart inge mycket med ridningen idag, om jag ska vara helt ärlig... Försökte rejsa lite, Tintin är mycket dålig på det.. Men fick upp lite fart vartfall:) För Carro såg det iaf bra ut, verkar börja hitta lite knappar på kusen nu:)Tyvär fick vi lov att avbryta rätt snabbt då Carro började må pytonorm, hon mådde sjukt illa:/ (Vi hade tokmofflat fettokrubb från willys...) Tog in hästarna och ställde ut dom i skritten ist. (Hann kanske rida 30-40 min?)


Imorn står det hoppning på schemat, ska tvinga Carro över lite pinnar hade jag tänkt med. Hehe ... :P 


Förresten så är det tävling i helgen, Askersund 1.20 1.30 för Babsan. På Tisdag åker jag till Kumla med Tintin och rider en 1.10:)


Godnatt!Min underbara lilla Jams .. <3


Tattoo Tisdag =)

Ja idag blev det inte mycket ridning, åkte till brorsan vid lunch och kom inte hem fören sen på kvällen. "Det går snabbt" är brorsans standard kommentar. Jo tjohej du.. Men men


Iaf så red Jenny en sväng på Babsan så hon fick rört på sig, och det hade gått bra =) Blev alltså lite trimning för rödingens del. Tack Jenny! :)
Och tack Carro för chafförandet och sällskapandet hela dagen!! Vad skulle jag göra utan dig?? (jag kommer att dö i sommar... )

Sötnosen <3 Aaww


Slagstaglass och rejsarritt :P

Idag for jag och Carro till slagstaglass (människan hade aldrig smakat slagstaglass tidigare, SKANDAL kallas det..) och där mötte vi upp Emma för glass-smask innan ridningen. Mycket trevligt måste jag säga:)


Iaf så red jag först Tintin en sväng på banan, red med Carros träns idag igen då det kändes mkt bättre när jag red med det häromdagen. Gillar Tintin den fodrade nosgrimman utan snokisrem måntro!? Kan en sån liten sak ha en så stor inverkan?? Verkar iaf nästan som det... Gick riktigt bra idag och jag var väldigt nöjd med prinsessan=)


Sen red jag Babsan med Emma och Zebb. Vi red en långis enda bort till torshälla:P Galopprejs och härj över rötter och stenar höhö... Emma gapa om att de skulle bryta sina fötter osv... Men nejdå;) De får väl se sig för! Var borta rätt länge, skrittade fram i evigheter osv.. Kul vare i vart fall! :)


Åkte inte från stallet fören kvart över elva, hehe, vi bor där som sagt...


Imorn drar jag och fästmön till min bror i Hallsberg för lite gaddning. Dax för armjäveln min att bli klar nu... :)


Nej nu ska jag försöka trötta ut mig lite till... Sabblans sömntrubbel man har :/Mammas Födelsedag =)

Grattis till henne! Firade mamma hos min morbor Stefan i Ärla där vi käkade lite gott osv. Blev därför lite sen till stallet och kände mig inte heller tipptopp idag så struntade faktiskt helt i ridningen. Lät istället alla 3 gå i skritten en längre stund. :)Nu ska jag faktiskt sova! Godnatt

Och sedan lördag dårå..

Idag mådde jag fan kräk. Minst sagt. Några var värst på Harrys igår..... Fick med mig min snälla vän Linn (som mådde precis lika groda) med ut till hästarna. Vi kirrade allt på ett tjillevipp (iaf kändes det så, kanske var jag som i trans) Och sedan sadlade vi på för att rida. Var en triljard myggjävlar redan i stallet så ringde Carro för att låna insektsspray, jag har inte hunnit köpa det än.. Hon hade iaf bara "Anti-bit" men som hon sa sig endå skulle fungera bra. Håll igen munnen och näsan bara... Och jo tack du. Råkade av misstag öppna munnen litegrann för å ta luft, och fysatan säger jag bara. Jag dog nästan. Var nog tamejfan bland det värsta smaken jag nånsin har känt och det gick fan inte att få bort heller!!! Genomled sedan resten av dagen (som redan var bajs från början) med en vidervärdig smak i truten. Den tackar vi för CARRO. (s.k bästa vän....)


Red iaf en sväng runt travslingan, Tintin var pissjobbig pga alla miljardertriljarders blodsugare och hon dansade (läs; ryckte och slet i tyglarna och kastade hejvilt med benen..) sig hela rundan runt.. Linn red Babsan och det gick bra:) Vi var tvugna att röra på dom så gott som hela tiden så stackars Linn fick plåga sin stackars otränade kropp rätt så rejält:P Hon var något hjulbent och gnölig sen.. Hehe .. Spratteldockan avslutade iaf med att sparka mig på låret när hon skickade efter nåt mygghelvete. Tintin är så liten och myggen så stora....
Mot sista inlägget..


Säg EN sak som är positivt med myggäckel!?!?? (Och våga fan inte dra upp att de är mat åt fåglarna!!! Finns jävligt många andra ickeblodsugande insekter de gott kan smaska i sig...)


Fredagens inlägg ..

Har lite att skriva ifatt nu, har haft tankarna åt ett helt annat håll kan man väl säga... Tur att jag inte skriver om mitt "vanliga" liv här. Satan vad mycket hat och svordomar det skulle finnas med då... MorrIaf, i fredags åkte jag ut på em och hade lite att göra med alla ponnisar för dagen. Hade även Aliss denna helg. Började med just henne, red en stund ute på banan i det soliga vädret. Hade aldrig suttit på Aliss tidigare så red bara runt och "kände" på henne. Jag tyckte iaf att det kändes bra, har hela tiden haft en uppfattning om att Aliss är en känslig häst och det stämde. Hon var fin i munnen och allmänt trevlig att sitta på. Något kort hals måste jag dock säga haha... Men det är ju en travis. Galoppen gick lite snabbt, eller så var benen snabba.. Vet inte vilket faktiskt.. Carro har gjort ett bra jobb med utbildningen iaf! :)


Efter svarta faran red jag en truddelutt på Babsan. Även hon på banan. Kändes lite seg faktiskt, troligtvis efter lång dag i solen. Galopperade därför mest, red lite förvänd galopp osv. Kändes iaf trevlig.


Och sist red jag Tintin då. (banan igen) Hon kändes jättefin idag! Slet och drog inget alls i matte:) Fick henne riktigt rund i galoppen, dock kan hon inte låta bli att bocka en del då.. Men då vart hon iofs ännu lägre och rundare:P ;)


Nej nu har jag lite mer att skriva igen ...


Carros fina AlissAlla bilder är tagna av Carro :)

Jävla Torsdag ..

Ja idag vaknade jag sur, och kände fan för nada precis hela dagen sen. Undrar vems fel det var!? Morr...Aja, tog mig ut till stallet hyffsat sent, trodde jag hade kvällsisen. Men som Carro hade sagt så var det ändrat, de hade skrivit fel i början på veckan. Ännu mera inte-glad vart jag men Emma bytte sen gärna sin kväll mot en av mina nästa vecka, så det löste sig iaf..

Longerade sedan Babsan på banan, gick bra. Förutom ett cp-ryck (självklart när jag bara höll med en hand, kollade tiden på mobilen med den andra...) Höll på att tappa men höll kvar, med lite svid i näven som resultat, tack Babsan, tack...


När jag var klar med rödingen och ställde in henne i skritten beslutade jag mig för att även lina den andra odågan. Den var något sprattlig och FET tamejfan ... Vad ska jag göra åt hennes fetma?? Tjockholmen!?? :( Aja, rörde sig iaf bra och såg trevlig ut mot slutet. Uppätna av mygg blev vi dock allihop också!! Jävla äckliga djur det där. Tintin höll på att mosa mig när jag fixade inspänningarna när hon panika över dom där blodsugarna... USCH! :(


Allmänt trälig dag idag, tar nya tag till imorn ... Och då nalkas det fest!


Godnatt
Onsdag

Idag var en slö dag... Jag och Carro hade bada planer men det gick ju som det gick med det... (Jävla väder) Iaf så åkte vi ut till svenskt foder och köpte lite krimskrams innan vi åkte ut till pälsklingarna. Babsan fick en vilodag idag och Tintin fick följa med Emma å Zeb ut på en rejsrunda 2 varv runt travslingan :)
För er som inte visste detta redan kan jag ju tala om detta; Killar är äckliga, vidriga varelser. Bara så ni vet.

Häst ska det va!Gaaah:)

Tisdag!

Idag red jag ut en sväng på Babsan, tog med mig jycken och red en sväng i skogen. Hästen kändes väldigt lydig och trevlig faktiskt :) Hunden skällde bara nån gång så tror den har lärt sig nåt också:P


Tintin fick bara gå i skritten idag, hoppas på att den där brunsten är över nu...


Imorn ska jag och Carro åka och slänga jycko i badet ;) Wiihoo


Gnatt folksMåste bara tillägga...


Att jag verkligen älskar den här hästen!

Solig Måndag! (:


Ja idag red jag Babsan en sväng på banan igen, ställde fram ett litet block att leka över och tränade sedan en del lydnad, fram, tillbaka, små volter i galopp, åttvolter på blocket, ha väldigt låg form och rund böjning över hindret osv. Hästen skötte sig mycket bra och var väldigt lydig. Lite stelare i vänstern, dags för Herr Sverre att göra ett besök tror jag..


Red sedan Tintin bara en skrittsväng barbacka på vägen med Carro och ALiss. (för att motionera jycko) :) Tintin fick gå i skritten tidigare på dagen.


Nej nu ska jag allt försöka sova. Lägger upp lite bilder här på jycko och vackra hästen! :)

Söndag. Tävling Enköping!

Ja idag var det tävling. Började med att försova mig så ringde tävlingsplatsen för att kolla hur bråttom vi hade och det visade sig att vi inte hade nå bråttom alls.... Dom var något långsamma och hade gjort 17 starter på 1 timme och 10 min. Var en 90 klass med omstart, halleluja... Carro min ambitösa vän och för dagen både chafför och hästgroom var redan i stallet och hade hunnit knoppa odjuret.. Var att ställa ut i sjukhage och sätta sig i köket och bubbla efter att ha gjort övriga stallsysslor, första klassen skulle ta NÅGRA timmar, inte 2 som jag och mamma hade trott...


Iaf, lastningen gick mycket bra, Tintin gick in så gott som direkt. Vi rullade dit utan större problem, vi trodde vi körde fel men körde hela tiden rätt. Gpsn låg i Carros bil, bra ställe att ligga på tycker jag... (Carro och jag hittar inte ens i våran egen ficka) Kom fram helt lagom. Enda var att otäckingen sparkade som en galning varje gång vi stoppade nånstans...

Sedan var hästen allmänt odräglig, jobbig på backen och hemsk att sitta på. Slet och drog i mig, sprang i sidled och var förvirrad och okoncentrerad. Rida på räcket var en utmaning, hästen skulle inte åt det hållet (var ifrån alla andra) och bytte galopp och hade sig. Gaah. Väl inne på banan körde vi samma stil, petade första hindret pga ingen koncentration över huvetaget, sedan sprang hon i sidled i alla svängar, slet och drog i tyglarna, skulle åt alla andra håll än dit jag ville. I dessa lägen är det ingen idé att bråka, utan man får försöka rida framåt, lätta på tygeln och försöka pricka hindren.... Rev ytterligare ett hinder, insprånget i kombinationen. Tintin såg det inte fören det var alldeles framför tassarna. Hon kollade efter snygga pojkar hon... Resultatet blev alltså 8 fel. Kan tillägga också att underlaget var katastrof, hade ridit ca 300 ekipage och det var inte sladdat en gång.. Potatisåker.

Orsaken till Tintins uppförande var alltå att hon var brunstig, märkte det redan i Torsdags när hon stod på gången och pussade på Zebs huvve samtidigt som hon stod och pissade.... Hela släpet behövde en helrenovering efter att hon hade åkt, var kiss och kladd precis överallt. Jag och Carro fick ta slangen och spola släpet..... Jäkla pissmyra till häst :/


Aja, blir att skippa tävling under brunster. Inge kul att tävla på och hon både sparkar sönder släpet samt snuskar ner det....


Kom iaf hem och red då Babsan en stund på banan, mest bara för att den skulle få rört på sig. Vi avslutade med att skritta ut en sväng med jycken i släptåg. (och Carro;))


Tusen tack till Carro för denna dag!!!! Guld värd är hon!!!! PUSS PÅ DIG ;)Kom hem typ 10 igen. Var lagom muck i skallen då.. Rätt kul på morgonen, stallägaren Lasse sa till mig och Carro "Ni två är ju alltid här, har ni så kul?". Haha... Ja vi har väl det:P


Ser ni den kåta blicken? ;) hahaSååå häääär glad var Carro hela dagen! ;)


Stalljour-Lördag

Ja idag hade vi som sagt stalljour, åkte dit och hade morgonfodring, mockade och fixade allt sånt sen åkte jag hem en snabbis och käkade osv. Åkte tillbaka vid 3 tiden och tog in sedan började jag med att rida Tintin. Red på banan och kollade mest att knapparna fungerade, kändes helt ok.

Sedan hade Carro tagit med sin fina kamera så hon gjorde iordning sitt lilla monster och sedan fick jag äran att knäppa lite bilder, jag är inte allt för proffsig på det måste jag väl erkänna.. Nån bild dög väl. Hoppas jag..:P  Kan tilläggas att Carro ramlade av också, klantskallen. Balansträning kanske vore nåt!! Smidig som ett kylskåp vaaaa ;) he he


Sedan plockade vi ut älsklings Babsan och tog lite bilder på henne, dock var det ju nu Carro som höll i kameran så blev nååågot bättre bilder:P (Tack pussenusse Carro;))


Avslutade med att rida ut en ganska lång sväng på Babsan med Carro och Aliss. Skittade en väldans bit innan vi började röra på dom sedan blev det en hel del galopp. Något upphetsade kusar på hemvägen........ Wroom wroom

Åkte hem vid halv 10 snåret. Lång dag i stallet eller vad!? :P


Vackra, underbara Babsan... <3

Seeeg....

Fredag!


Idag kände jag mig rätt slö och var inte i stallet fören typ halv 7. Tintin fick en vilodag idag och gick bara i skritten. Babsan tog jag en liten tur på barbacka med jycko som sällskap. Hundrackan skällde och bjäffsade så fort vi galopperade och när hon sprang väldigt nära Babsans framfotar sa jag åt kusen att flytta sig sidvärts mot hundens håll och fick in en fullträff, träffade hunden i magen så den tappade balansen och rullade iväg. Förskräckt och snopen. Hon gjorde som tur var inte illa sig... Var en liten vild chansning men det gick hem:P (hunden är försäkrad;)) Hon skällde iaf inte särskilt mycket efter det, hon hade fullt upp med att hålla sig undan hästens tassar. Hon sprang och tittade så noga efter Babsans fötter att hon sprang rakt in i en vägpinne och rullade ner i diket.. Haha så jävla kul såg det ut! :P


Imorn är det stalltjänstgöring med fästmön, så jag borde väl försöka sova...


Gnatt


Känns som att denna bild passar så bra in nu. Haha..:P (tog bara en bland alla siffror)


TORSDAAAG

Mådde inte allt för väl, idag igen... Brukade aldrig må såhär dagen efter förut så det måste vara Sannas fel. Hon och hennes förrädiska salmiak-shots. Bleh. :(

Iaf så red jag på banan med prinsessan, ställde fram två block hinder och tränade lite styrning, att hon ska lyssna bättre och snabbare. Är inte helt befäst det där, och vänster är mycket sämre än högervarvet. Blev iaf mycket nöjd med henne på slutet, vågar inte rida med sporrar än då hon ju fick skav förut så fick använda mig lite av ett dressyrspö. Blev ganska svett så tog in henne direkt efter att jag hoppat av för att spola henne (svettfobi-ponnisen ju..) Och tog sedan ut henne och hade som plan att gå en promenad med henne och hunden, men shi fick jag. Tintin skulle inte alls gå på nån dum promenad.... Fick ge upp innan jag fick offra skallen eller nån annan väsentlig kroppsdel...

Barbie fick en softardag, skrittmaskin och hage. Hon verkade nöjd med det ;)Nej nu ska jag gå och hämnas.... På krigarprinssan.... GaaahSo longFest-Onsdag! (;

Idag red jag ut på Babsan med Emma och Zeb, vi red bort till volvo och sen på hemvägen körde vi ett varv på travslingan i galopp. Babsan var pigg och glad och ville gärna springa liite fortare än vad piloten hade lust med:P


Tintin longerade jag på banan med pessoa longen i ca 20 min, var lite sprattlig i början men blev sen fin:) hon fick värma upp och av i skritten.Tuesday

Idag red vi ut på odjuren, mamma på Babsan och jag på prinsessan. Red bort till volvo och tillbaks. Hade med oss kräket Zita som hela tiden sprang vid Tintins hovar och bjäffsade så fort vi red fortare än skritt. Tintin blir verkligen skitförbannad och sparkar efter hunden precis HELA TIDEN.... Tillslut försökte Tintin meja ner hundfan med framfotarna. Tintin gick typ till attack. Hon HATAR hunden. (Iaf att ha den skällandes vid tassarna). Försökte på hemvägen få till en fin liten avslutande galopp (hunden sprang nämligen på fältet, en bit bort..) Men Tintin måste redan varit så uppretad så hon kastade sig rakt upp i himmelen och när hon var ungefär 1,5 m upp i luften med framfotarna (Mamma bevittnade) la hon av världens bakutspark. Trodde faktiskt att vi bägge två skulle hamna i diket.... Blev ingen fin avslutande galopp. :(


Nej nu ska jag lägga mig i sängen och glo färdigt på Avatar. Godnatt!
Kräket i egen hög person.Måndag

Idag fick bägge hästarna en lugn dag med bara lite skrittmaskin som motion. :)På söndag är Tintin anmäld till Enköping, en 1.10 :)Tävling St Ekeby, Söndag! :)

Startade först på fm med Tintin, red bara en 1.10. Hästen skötte sig askalas på tävlingsplatsen gällande hantering ock skötte sig sedan superb även inne på banan! Gjorde en mycket fin, lätt och okomplicerad runda. Nemas problemas kändes det som att hon tyckte:) Lastade sedan kusen direkt för att åka hem och skifta ponni haha.. Tintin kunde sedan njuta resten av dagen i sin hage ;)


Åkte alltså hem och lastade ut princess och lastade i Babsan för att sedan bränna tillbaka. Startade först en 1.20. Var en vattenmatta med på banan så var lite misstänksam mot kusen första två sprången men sedan när hon kändes precis som vanligt var det bara att rida på. Gjorde en felfri grundomgång och gasade sedan på ganska bra i omhoppningen. Dock var vattenmattan med så gjorde ut svängen ganska hyffsat mot den men hästen river.. Helt ärligt fattade jag inte varför då vi legat helt rätt. Såg sedan på filmen att hästen ser ut att glo på nåt annat och helt enkelt bara hoppa lite för lågt. Aja, kändes inte som några konstigheter förövrigt så bara att vara nöjd. Fick en rätt bra tid så det var ju trist att vi rev men..

1.30 klassen var en A:Oa och till hinder nummer 2 som vi svängde ganska bra till lägger hästen på en tvärnit. Mamma hade sagt till mig precis innan vi gick in att jättemånga hästar stannat på just det hindret (var förövrigt väldigt mycket fel i denna klass, vettefasen varför..) troligen nitade många just på tvåan då de ställt hindret i skuggan och själva hindret var väldigt difust. Gulaktigt med nå gula lådor under. Dessutom stod det 5 funktionärer bakom hindret utanför staketet med gula reflexvästar på sig. Tror att många hästar hade lite svårt med vart de skulle titta och sedan syntes hindret knappt. Aja, jag svängde iaf argt runt (jag är inte alls van vid med några stopp med denna häst, Babsan SKA inte stanna... Morr) Hon kändes väldigt motsträvig och spänd så la till spöt och

fick över henne. Sedan la jag upp ett ganska bra tempo och vi kom runt med en litet löjligt pet. Hade 70 sek i tid och vinnaren hade 65... Och jag hade ett stopp!! Men men.


Hade lite strul med Babsan för några år sedan just i denna årstid, maj-juni. Hon kände av hormornerna väldigt mycket och var allmänt förvirrad (hon blir väldigt snurrig när hon brunstar) rev eller stannade då allt som oftast första hindret och sedan gick hon runt resten utan problem. Tror vi har lite koncentrationssvårigheter nu igen...Relativt nöjd med dagen (väldigt nöjd med bebis) även om Babsan ska ha bättre resultat.
Bakis-Lördag

Ja precis, mådde uruselt rent ut sagt i lördags.. Fifasen. Men fick se det som värt då vi hade väldigt kul kvällen innan.. Iaf så drog jag mig hela dagen för att åka till stallet. Men vid 6 snåret hade jag inge val längre och tog mig bort, Emma kom nästan samtidigt och hon hade åkt dit för att fördriva lite tid så hade en väldans tur och fick en hel del hjälp:) Snällt av henne!

Fick Emma att rida Barbie, barbacka och allt. Samtidigt red jag Tintin. Barbie såg riktigt trevlig ut under Emma som klarade henne galant utan sadel haha och Tintin och jag rejsade mest runt och rörde på oss lite:) Blev lite lagom motin sådär dagen innan tävling för båda:)Sista vi gjorde var att knoppa ponnisarna, Emma hjälpte mig med Babsan som blev riktigt schnygg i knoppisar:)Lördagens guldstjärna gick helt klart till Emma!Party-Fredag! :)


Idag fick bägge hästarna en välförtjänt vilodag, eller de fick bara gå en stund i skritten.


Nu ska jag snart dra mig ner mot Harrys och äta middag för att fira Sanna! Ska bli trevligt. Kom på att jag kunde åka hem emellan middagen och partandet och fixa mig, så då ordnade sig allt ;)Ha en trevlig fredagkväll! :)
imorn är det freeeedag... Och kalas!

Idag red jag ut en sväng på bägge kusarna, först Babsan och vi red bort till travslingan och red sedan 2 varv på den. Kändes bra och hon var lagom pigg:)

Tintin fick gå samma vända (fantasilös, bleh) men med henne fick det räcka med ett varv. Var liksom glad att jag kom runt överhuvetaget, en gång... Jävla flaxponni. Höll faktiskt på att åka av, på riktigt, men tack och lov var jag förberedd med väldans tramp i stigbyglarna så jag satt faktiskt kvar. Tur det annars hade jag fått gå en jävla bit hem (Lat). Alltså händelseförloppet var så att Tintin fick för sig att tvärnita mitt i en frisk galopp och sedan från 0-100 kasta sig ut på en åker, samtidigt som hon la av en bakutspark och landade i ett bocksprång. Fråga mig inte hur, skicklig kuse det där. Men men, uteritt blev det och det har ju inte alltid gått så får väl vara glad för det lilla.. :)Jaha och vad händer imorn då... (Idag) JO SANNA FYLLER ÅR!!! WIIIIIIIEEEEE. Grattis på henne! Fybubblan vad full hon ska bli. Uhj uhj. :P Dessvärre har hon fått för sig att jag ska vara färdig, klar och beredd, klar och färdig KLOCKAN 8!!!!!! Vafan. Hur ska det gå till??? Vet hon inte att mitt smeknamn är Blixten och att jag är en sölkorv??  Jag har aldrig varit klar i stallet tidigare än 7. Typ.  KLOCKAN 8. (!!!!!) iih. Hon har bett om det omöjliga.


Sanna kommer att mörda mig imorn.


Hejdå bloggen.

:(
Könssjukdomstårta, helt tillägnat födelsedagsbarnet och framtida mördaren Sanna. ( :( )

Bullbaks-Onsdag

Ah, jag och Carro har fått dille på bullar. :D :P


Idag hoppade jag lite med bägge odjuren. Började med Barbie som jag trimmade runt på ganska länge i början. Kändes fräsch och lydig. Små skuttade sen lite på de 3 hinder jag hade ställt upp innan Carro kom och hjälpte mig att höja lite. Hoppade nåt varv på 1.10 sen 1.30 innan vi höjde till typ 1.50. Gick bra, kaxig och ställde upp. Tror att hon mår bra nu! :)


Tintin fick sen gå samtidigt som Carro och hennes Black Beauty. Carro hade fyllt vattenmattan med vatten (som btw den andra oduglingen hoppade utan att blinka, knepiga pålle!) Aliss självdog nästan, fy så hemskt med vatten menar jag.. Tintin däremot fattade ingenting. Vad vare som var läskigt?? Hon ställde sig direkt och började dricka upp vattnet och snart stod Aliss också där och slurka. Skitsmart, vi dricker bort det otäcka! Kluriga kusar det där..;) Nu hade vi gjort om ett av hindrena och ställt ett bakom, alltså gjort en kombination till våran lilla "bana". Småskuttade runt lite innan vi höjde upp och gjorde en avslutande bana på ca 1.15-1-20. Hoppade inte så jättemycket utan försökte ta det ganska så lugnt då lilla prinsessan inte riktigt klarar av att bli svettig.... Hon får bokstavligen panik då:/ Inge roligt... Iaf så gick det bra. Fick gasa på lite sista vändan då Carro skrek att kamerabatteriet höll på att dö, haha .. Jävla kamrerabatteri och förstöra våran fina rytm ;)

Bägge två gick i skritten efter sina pass:) (som vanligt)


Carro filmade som sagt lite av det men hennes internet strular:( Skitinternet! Får snällt vänta tills imorn.


Nej, Godnatt! 

Desperate housewives

Är det på tisdagar! Hihi.


Idag longerade jag bägge odjuren med pessoa longen. Gick riktigt bra faktiskt, Tintin sparkade inte särskilt mycket (hon hatade den i början) Och draken såg riktigt fräsch ut. Känns lovande.
Tintin såg ut som en chokladglass <3 Aaww


Älskade måååndag....

Idag åkte jag ut till stallet vid 4 tiden, vettefasen vad jag sysslade med sen för jag åkte inte hem fören vid halv 11.. Haha. Aja, byggde om Babsans hage lite så skyller på det. Det tog lååååång tid;) Eller hur Carro?? :P


Carro och jag red ut på tottisarna Aliss och Tintin, red till volvo och klättrade i några backar. Sedan galopperade vi på en fin väg som går runt volvo, tillbaka hemåt. Carro bestämde att vi skulle rejsa lite så det gjorde vi.. Sketakul tyckte Tintin som nästan aldrig fått sträcka ut, la av två ordentliga bakutsparkar i början haha.. Efter verkade hon mycket nöjd och glad över att fått leka lite;) Skrittade sen så gott som hela vägen hem. Avslutade med att låta henne gå i skritten en stund efter också.

Babsan var mycket bättre idag, både i benet och i magen. Bestämde mig därför att rida en sväng och känna på henne. Kändes riktigt bra och red i princip som vanligt. Red på travslingan 2 varv och galopperade en del. Hon verkade bli glad över att få komma ut och var mycket piggare i stallet sen när vi kom hem. (Har varit lite låg, skrittmaskin och skrittmaskin, sjukhage.. = Inge roligt..)I helgen är det St Ekeby på planeringen, och tanken är att bägge hästarna ska med. Får se hur det blir med det.. Isåfall ska Tintin gå 1.10 och Babsan 1.20, 1.30. :)

Min älskade och saknade Loke.. <3


Förresten.. Du Sanna, vem har du tänkt att jag ska prata med hela nätterna på msn om du åker bort!? :( ;)

Påminnelse...

Till mig själv (Läs till mamma)


Filmen på Tintin! FIXA !! :)

latdag ... S

Inget vettigt gjort idag! Jag sjuk och trött.. (Och ingen röst, skönt tycker nog vissa..)

Bägge två fick bara gå i skritten och sedan pysslas om lite. Min snälla Carolina hjälpte mig att massera Barbies baktass, PUSS på Carro! ;)


Ny vecka, en frisk häst?


En klad Carro och en mindre klad hest  :P


LöRdAAgg :)

Tintin fick självklart vila idag! :)


Barbie då.. Ja var ju tänkt att jag skulle tävla på söndagen men allt kändes inte ok. Bakbenet är fortf lite svullet och hon var väldigt dålig i magen. (Av det pyttelilla gräs som kommit upp i hagen) Beslöt mig därför för att skippa tävlingen. Blev därför också bara skrittmaskin idag..


Hoppas hon blir helt bra snart.


Tävling! (Fredag) :P

Dags att ta tag i bloggandet igen! (just det CARRO) Idag var det iaf tävling i Kumla, ryttarkamraterna. Tintin som åkte iväg för att starta en 1m :) Var väldigt snäll och trevlig att hantera, mycket roligt! Enda som var var att hon sprattlade lite väl mkt på framhoppningen, och sparkade efter mamma...... Men äsch, petitesser! ;) Iaf så var hon mycket duktig även inne på banan, gick nolla! Fin liten häst:)Barbie red jag ut på en liten sväng och sedan när vi kom tillbaka tog vi några språng på banan, ville se om hon kändes okej. Vilket hon gjorde, mycket het!


Dags att skriva lördagens inlägg... Haha 


Bilder från tävlingen

 

 

 


RSS 2.0