Fredagens inlägg ..

Har lite att skriva ifatt nu, har haft tankarna åt ett helt annat håll kan man väl säga... Tur att jag inte skriver om mitt "vanliga" liv här. Satan vad mycket hat och svordomar det skulle finnas med då... MorrIaf, i fredags åkte jag ut på em och hade lite att göra med alla ponnisar för dagen. Hade även Aliss denna helg. Började med just henne, red en stund ute på banan i det soliga vädret. Hade aldrig suttit på Aliss tidigare så red bara runt och "kände" på henne. Jag tyckte iaf att det kändes bra, har hela tiden haft en uppfattning om att Aliss är en känslig häst och det stämde. Hon var fin i munnen och allmänt trevlig att sitta på. Något kort hals måste jag dock säga haha... Men det är ju en travis. Galoppen gick lite snabbt, eller så var benen snabba.. Vet inte vilket faktiskt.. Carro har gjort ett bra jobb med utbildningen iaf! :)


Efter svarta faran red jag en truddelutt på Babsan. Även hon på banan. Kändes lite seg faktiskt, troligtvis efter lång dag i solen. Galopperade därför mest, red lite förvänd galopp osv. Kändes iaf trevlig.


Och sist red jag Tintin då. (banan igen) Hon kändes jättefin idag! Slet och drog inget alls i matte:) Fick henne riktigt rund i galoppen, dock kan hon inte låta bli att bocka en del då.. Men då vart hon iofs ännu lägre och rundare:P ;)


Nej nu har jag lite mer att skriva igen ...


Carros fina AlissAlla bilder är tagna av Carro :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0